ماجرای انفجار و خرابکاری در آموزش و پرورش آذربایجان غربی چه بود؟ زمان برگزاری آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد رشد وحشتناک فرونشست زمین در جنوب تهران صدور دستورالعمل پیگیری پرونده‌های کثیرالشاکی، مهم و ملی توسط اژه‌ای محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی/ جاده چالوس یکطرفه می‌شود کیفیت هوای تهران در وضعیت ناسالم قرار گرفت هزینه نجومی دریافت گواهینامه رانندگی آخرین وضعیت جاده‌های شمال کشور / محور چالوس در روز جمعه مسدود است وزیر ارتباطات: مکانیسم ماشه مانع رشد اقتصاد دیجیتال نخواهد شد ماجرای فوت زن عراقی در مشهد در پی عمل زیبایی هشدار هواشناسی؛ افزایش بارش در ۵ استان/ خیزش گرد و خاک در ۱۱ استان ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال/ اجرای محدودیت مقطعی صدای انفجار‌های کنترل شده در اصفهان شنیده می‌شود دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی از مهر ۱۴۰۴ توسط فراجا در کدام کشور‌ها تعداد زنان از مردان بیشتر است؟

دستگیری قضات قلابی هنگام دریافت وام بانکی

رئیس کل دادگستری استان گلستان از دستگیری قضات قلابی در این استان خبر داد و گفت: رسیدگی به پرونده این دو نفر که یکی از آن‌ها سابقه‌دار است در دادسرا آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۲۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 18
کد خبر: ۳۳۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ هادی هاشمیان رئیس کل دادگستری استان گلستان از دستگیری قضات قلابی در این استان خبر داد و گفت: دو نفر با معرفی خود به عنوان قاضی با ارائه فیش حقوقی و حکم کارگزینی جعلی به بانک قصد دریافت ۵۰۰ میلون تومان وام از بانک داشتند که با هوشیاری کارکنان حفاظت و اطلاعات دادگستری استان گلستان، هویت جعلی این افراد افشا و بازداشت شدند.

 

رئیس کل دادگستری استان گلستان ادامه داد: رسیدگی به پرونده این دو نفر در دادسرای مرکز استان گلستان آغاز شده و تحقیقات بیشتر در این باره ادامه دارد.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار